Knokkon Liisa-kasvopyyhe ja Puotimaalla ihoöljy
Loading...

Knokkon Liisa-kasvopyyhe ja Puotimaalla ihoöljy

 45,00

(sis. ALV 24%)
Paino0.280 kg

Knokkonin vohvelikankainen kasvopyyhe tarjoaa sinulle ripauksen ekoluksusta. Vohvelisidos tuo nokkosen parhaimmat puolet esiin ja on heti pehmeä ja mukava ihoa vasten. Vohvelikankaassa on silkkimäisen himmeä kiilto, ja se sointuu upeasti luonnonvaaleana moneen sisustukseen ja soveltuu hienosti pyyheliinaksi. Pyyhe on sopivan kokoinen ja se kuivuu nopeasti. Puotimaalla hyvin imeytyvä öljy kasvoille ja vartalon iholle, joka sisältää Puotimaalla tilan omaa luomumustaherukkaa. Yhdessä Puotimaalla ihoöljyn kanssa tämä pakkaus sopii mainiosti ekologiseksi lahjaksi.

 

Varastossa

Loading...

Kuvaus

Knokkonin Liisa-kasvopyyhe ja Puotimaalla-ihoöljy

Knokkon tarjoaa erikoiserän Knokkon kasvopyyhkeen ja kotimaisen Puotimaalla Luomuemännän ihoöljyn yhteistuotteena.


 

Knokkon Liisa-pyyhkeen tiedot:

Mitat: 43 cm * 52 cm

Kasvopyyhe on esipesty, eli se ei juurikaan enää kutistu pesujen myötä, ainoastaan pehmenee ja muuttuu entistä miellyttävämmäksi.

Kankaassa käytetyn langan paksuus:

Nm 34/2

Väri: luonnonvalkoinen, nokkonen tuo lankaan pieniä luonnollisia värieroja

 

Materiaalit:     

30% eurooppalainen nokkonen (urtica dioica)

70 % turkkilainen puuvilla

Tuotteessa käytetty puuvilla on luomusertifioitua

 

Knokkonin kasvopyyhe hoito-ohjeet:

Pese Knokkonin tekstiilit erillään muusta pyykistä, luonnonkuiduista saattaa irrota nukkaa varsinkin muutamassa ensimmäisessä pesussa.

Pyykinpesukone on hyvä täyttää puolilleen, jotta mahdolliset irtoavat kuidut huuhtoutuvat kunnolla pois.

Kankaiden pesulämpötila on 40 °C

Kankaita ei tarvitse rumpukuivata, naru tai tasokuivaus riittää

Ei kemiallista pesua

Ei valkaisua

Ei kuivapesua

Silitys enintään 150 °C

 

 

Knokkon kasvopyyhe alkuperämaat: 

Nokkonen: Saksa

Puuvilla: Turkki

Langan kehräys: Saksa

Suunnittelu: Knokkon Textiles Company Oy

Kudonta: Suomi

Ompelu: Suomi

Valmistuttaja Knokkon Textiles Company Oy

 

Puotimaalla Luomuemännän ihoöljy

Ohut ja hyvin imeytyvä öljy kasvoille ja vartalon iholle. Sisältää Puotimaalla-tilan omaa luomumustaherukkaa.

Ihoöljy pehmentää ja vahvistavaa ihoa. Se sisältää mustaherukan siemenöljyä ja viinirypäleen siemenöljyä, joiden sisältämät c- ja e-vitamiinit vahvistavat ja suojaavat ihoa. Öljyä voit käyttää sellaisenaan kasvoille ja kaulalle tai sitä voi lisätä muun voiteen sekaan antamaan lisähoitavuutta iholle. Luomuemännän ihoöljy soveltuu erityisesti ikääntyvälle iholle ja couperosa-iholle. Tuote on hajusteeton.

Koko 30 ml. Pipettipullo on kierrätettävää lasia. Pipettiosa sekajätteeseen.

INCI:

Ribes Nigrum Seed Oil (Mustaherukan siemenöljy), Vitis Vinifera Seed Oil (Viinirypäleen siemenöljy), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Manteliöljy), Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol (E-vit.), Olus Oil, Phenethyl Alcohol

 

Nokkonen on hengittävin luonnonkuitu eli Knokkonin nokkosta sisältävä kangas ansaitsee päästä lähelle ihoa. Vohvelikangas sointuu luonnonvaaleana moneen sisustukseen. Pesujen myötä kangas pehmenee ja saa lopullisen muotonsa.

Knokkonin tavoite on pitää tuotteiden hiilijalanjälki mahdollisimman pienenä. Materiaalit ovat ekologisia ja hankitaan niin läheltä kuin mahdollista. Kankaassa käytetty nokkonen (urtica dioica) on  Saksassa ekologisesti ja eettisesti viljeltyjä. Kuidut on irrotettu innovatiivisella menetelmällä mekaanisesti, ilman vettä. Kankaan sidosaineena käytetty puuvilla on tuotettu Turkissa eettisesti ja ekologisesti. Kankaassa käytetyt langat on kehrätty Saksassa ja ne kudotaan kankaaksi Suomessa.

Nokkospuuvillakangas on ekologinen valinta myös siksi, että materiaalien viljelyssä ei käytetä lainkaan kasvinsuojeluaineita, eikä torjunta-aineita. Nokkonen tarvitsee kasvaakseen vain luonnollista sadetta eli näin säästetään myös pohjavettä.

 

Puotimaalla

Puodissa on myynnissä meidän Puotimaalla-luomutilan tuotteita kaurasta, ohrasta, vehnästä, rukiista, pellavasta, härkäpavusta ja speltistä. Lisäksi meillä on valikoima erilaisia luomukosmetiikkatuotteita kotimaasta ja ulkomailta sekä ekologisia kodinpuhdistustuotteita. Tutustu myös kierrätysmateriaaleista valmistettuihin käsilaukkuihin ja pussukoihin!

www.puotimaalla.fi

Kiitos kun valitset eettisesti tuotetut ekologiset tuotteet!

 

Lisätiedot

Paino0.280 kg