Nokkos-puuvillainen aluslakana
Loading...

Nokkos-puuvillainen aluslakana

 184,90

(sis. ALV 24%)
Paino0.720 kg

Twill on sidoksena tyylikkäästi laskeutuva sidos ja sopii vuodevaatteisiin erinomaisesti. Silkkimäinen, hieno kiilto ja erityinen hengittävyys tulee Knokkonin nokkoskuidusta. Twill sointuu neutraalina ja luonnonvaaleana moneen sisustukseen ja kangas on näyttävä. Pesujen myötä kangas pehmenee ja pussilakana saa lopullisen muotonsa. Vuodevaatteet ommellaan reilun kokoisiksi ottaen kutistumisvaran huomioon

Loading...

Kuvaus

Twill on sidoksena tyylikkäästi laskeutuva sidos ja sopii erinomaisesti. Silkkimäinen, hieno kiilto ja erityinen hengittävyys tulee Knokkonin nokkoskuidusta. Twill sointuu neutraalina ja luonnonvaaleana moneen sisustukseen ja kangas on näyttävä. Pesujen myötä kangas pehmenee ja saa lopullisen muotonsa. Vuodevaatteet ommellaan reilun kokoisiksi ottaen kutistumisvaran huomioon.

 

Aluslakanan mitat: 

260 cm * 155 cm

Langan paksuus:   

Tex 30 × 2 tex

Nm 34/2

Ne 20/2

Väri: luonnonvalkoinen, nokkonen ja kuituhamppu tuovat lankaan pieniä luonnollisia värinvaihteluita

Materiaali:    

30% eurooppalainen nokkonen (urtica dioica)

70% turkkilainen puuvilla

Tuotteessa käytetty puuvilla on luomusertifioitua

 

Knokkonin tuotteiden hoito-ohjeet:    

Pese Knokkonin tekstiilit erillään muusta pyykistä, luonnonkuiduista saattaa irrota nukkaa varsinkin muutamassa ensimmäisessä pesussa.

Pyykinpesukone on hyvä täyttää puolilleen, jotta mahdolliset irtoavat kuidut huuhtoutuvat kunnolla pois

Kankaiden pesulämpötila on 40 °

Kankaita ei tarvitse rumpukuivata, naru- tai tasokuivatus riittää

Ei kemiallista pesua

Ei valkaisua

Ei kuivapesua

Silitys enintään 150 °

Kutistuu noin 15 %

 

Alkuperämaat:

Nokkonen: Saksa

Luomupuuvilla: Turkki

Langan kehräys: Saksa

Kankaan suunnittelu: Knokkon

Kudonta: Suomi

Ompelu: Suomi

Valmistuttaja Knokkon Textiles Company Oy

 

Nokkosen kuitu on ylivertaisen hengittävä verrattuna muihin luonnonkuituihin ja myös kuituhampun hengittävyys on erinomainen, eli twill on mitä mainioin päästessään lähelle ihoa.  Twill sointuu neutraalina ja luonnonvaaleana moneen sisustukseen. Pesujen myötä kangas pehmenee ja saa lopullisen muotonsa.

Knokkonin tavoite on pitää tuotteiden hiilijalanjälki mahdollisimman pienenä. Materiaalit ovat ekologisia ja hankitaan niin läheltä kuin mahdollista. Kankaassa käytetty nokkonen (urtica dioica) on Saksassa ekologisesti ja eettisesti viljeltyjä. Kuidut on irrotettu innovatiivisella menetelmällä mekaanisesti, ilman vettä. Kankaan sidosaineena käytetty puuvilla on tuotettu Turkissa eettisesti ja ekologisesti. Kankaassa käytetyt langat kehrätään Saksassa. Tuotteen suunnittelu, kudonta ja ompelu tehdään Suomessa.

Nokkos, puuvillakangas on ekologinen valinta myös siksi, että materiaalien viljelyssä ei käytetä lainkaan kasvinsuojeluaineita, eikä torjunta-aineita. Nokkonen tarvitsee kasvaakseen vain luonnollista sadetta eli näin säästetään myös pohjavettä

Kiitos kun valitset eettisesti tuotetun ekologisen tuotteen!

 

 

Lisätiedot

Paino0.720 kg