|
Huivit

Mukavaa huomata, että Knokkonin huivit kiinnostavat!

 

Eurooppalainen nokkonen on ikivanha kuitumateriaali, joka pääsi vuosisatojen aikana melkein unohtumaan. Nyt sitä jälleen on saatavilla vieläpä ekologisesti ja eettisesi tuotettuna. Kuituhamppu on tutumpi kuitumateriaali tekstiileissä, joskin Knokkonin tuotteissa käytetty kuituhamppu ja tarkkaan tutkittu ja valittu, sillä hamppu kuidutetaan samalla laitteistolla, joka on kehitetty ensisijaisesti nokkosen mekaaniseen kuiduttamiseen. Vettä tämä kuidutusprosessi ei vaadi yhtään, eli menetelmä säästää vesivaroja.

Lopputuloksena on erittäin korkeatasoista nokkosen ja kuituhampun ydinkuitua, joka soveltuu tekstiileiden materiaaliksi erinomaisesti.

Nokkonen on nykyään materiaalina uusi ja uniikki ja kestää oman aikansa löytää oikeat tekijät testaamaan ja kokeilemaan miten nokkos-, puuvillalanka ja nokkos-, hamppu-, puuvillalanka taipuvat neuloksiin ja mikä huivin malli ja muoto on se kaikkein paras tälle uniikille ja silkkisen hienolle materiaalille.

Knokkon tekee jatkuva kehitystyötä, jotta Knokkonin asiakkaat pääsevät nauttimaan nokkosen ja kuituhampun upeista ominaisuuksista.

Tervetuloa lukemaan Knokkonin blogia ja seuraamaan #Knokkon eri somekanavissa ja tilaa vaikka Knokkonin uutiskirje!

Huivi

Tuotteita tulossa...