Knokkon tarjoaa eettisen ja ekologisen lanka- ja kangasvaihtoehdon yritysten tarpeisiin ja jälleenmyyntiin. Myös valikoituja valmistuotteita on tarjolla jälleenmyyjille. Tavanomaisen puuvillan rinnalle tarvitaan ekologisia vaihtoehtoja ja Knokkon vastaa tähän tarpeeseen.


Knokkonin tavoite on, että yritykset ottavat Knokkonin tuotteita jälleenmyyntiin tai valmistavat Knokkonin materiaaleista omia mallistoja, omia tuotteita tai yhdistävät niitä muihin materiaaleihin tai luovat uusia tuotteita ja käyttökohteita.  


Knokkonin kankaat ja valmistuotteet valmistetaan Suomessa.

Eurooppalainen nokkonen on kaikkein hengittävin luonnonkuitu.  Nokkoskuitu pystyy vastaanottamaan ja siirtämään kosteutta sen ydinkuidun huokoisen rakenteen ansiosta. Nokkoskuidussa on silkkimäinen tuntu ja himmeä kiilto. Kuituhamppu on nokkosen ohella eettisesti ja ekologisesti tuotettu tekstiilikuitu. Kuituhamppu on myös hengittävä ja miellyttävän tuntuinen kuitu. 

Knokkonin langat soveltuvat käsityötuotteisiin ja valmiit kankaat  niin vaatetukseen kuin sisustusteksiileiksi. Ne värjäytyvät hyvin ja niihin voi myös digiprintata.

 

Näytteitä voi tilata täältä

Kirjaudu yrityskauppaan

Kirjautumiseen tarvitaan toimiva Y-tunnus

Kun rekisteröidyt, niin hyväksyt Tilaus- ja toimitusehdot

Kirjaudu Salasana hukkunut