Joululankakalenteri

Joululankakalenteri 2021

Knokkonilla on jo yksi Misanjan joululankalakenteri-projekti taskussa vuodelta 2020. Ideointia ja ohjeita laadittiin hyvissä ajoin pitkin vuotta. Kulisseissa otimme myös lukuisia jouluisia kuvia, paljastimme sukupolvien ajan kulkeutuneita jouluisia reseptejä ja kirjoitimme tusinoittain tekstiä pelkästään eri somekanaviin #joululankakalenteri. Joulukuussa oli jännittävää kun digikalenterin luukut alkoivat avautua Joululankakalenterin sivustolla, myös englanniksi! Ajastamista, testaamista ja seuraamista, eli olimme todella joulun odotuksen ytimessä!

Vuonna 2021 Joululankakalenteri jälleen yhdistää käsityöt ja perinteisen joulukalenterin 24 luukkua. Joululankakalenterin laatikoista paljastuu päivittäin suomalaisten värjärien minilankavyyhtejä sekä niin ikään kotimaisten suunnittelijoiden neule- ja virkkuuohjeita. Tänä vuonna on tullut myös ainakin yksi uutuustuote!

 
Joululankakalenterin digikalenteri

Joululankakalenterin sivustolla oli jo viime vuonna ihana digikalenteri, jonka uumeniin olimme kätkeneet käsityöohjeiden lisäksi myös muita kivoja yllätyksiä. Tänä vuonna digikalenterin pystyi hankkimaan myös erikseen. Tätä oli toivottu muun muassa palautetta antaneiden olemassaolevan lankavaraston suuruuden vuoksi. Hintakaan ei päätä huimaa, eivätkä digikalenterit pääse loppumaan! Niitä voi myös ostaa jouluaattoon asti!

 
entä adventtikalenteri?

Adventtikalenteri sisältää neljä sadan gramman kokoista vyyhtiä, joiden tarkoitus on auttaa pääsemään jämälangoista eroon. Pienet vyyhdit ovat usein hyvin eri värisiä ja ne yhdessä voivat tuottaa hieman epätoivotun lopputuloksen. kun ne yhdistää yhden ns valtavärin kanssa, saadaa jo paljon kiinnostavampi käsityö! Adventtikalenterin mukana tulee pääsykoodi Digitaaliseen kalenteriin, eli sieltä voi ammentaa ideoita mitä tehdä ensi vuonna jos omilla puikoilla on vielä kädet täynnä!


Sekä digikalenteria, että Adventtikalenteria voi edelleen tilata omaksi iloksi tai ystävälle. 

 
Adventtikalenterin voit tilata Knokkonin verkkokaupasta tästä.
Joululankakalenteri 2021
Joululankakalenteri 2021
Facebook
Twitter
LinkedIn
Arkistot