Kässämessut netissä

Knokkon ei maaliskuussa 2020 tuntenut tekstiilialan ihmisiä kuin ehkä seitsemäntoista, mutta ei sellainen ole ennenkään ole estänyt tekemästä tai etenemästä erilaisissa asioissa. Minulle erityisesti kylmäillalliset isolla porukalla ovat mieluisia. Voisin viihdyttää porukkaa koko illan ja juttua tuntuu riittävän. Vaikken ole koskaan ennen näitä ihmisiä nähnytkään.

 

Huomasin sivuston Kässämessutnetissä.fi olevan tuloillaan ja Facebookissa oli ilmoittautuminen menossa. Siellä oli ryhmä myös yrittäjille kaikenlaisen tiedon jakamiseen ja vertaistukeen, joita kuluttaja lukee korkeintaan, jos ei saa illalla unta. Huomattava määrä ihmisiä, joita en tunne. Sinne on liityttävä!

 

Luin hyvin aktiivisessa ryhmässä monista inspiroivista yrityksistä ja eri materiaaleista. Knokkonin materiaali, nokkonen, ylitti odotetusti uutiskynnyksen, kun oma video esiteltiin Kässämessutnetissä-tapahtuman virallisessa Facebook-ryhmässä. Iso ja merkittävä saavutus Knokkonin vielä lyhyessä historiassa oli se, että pääsin kertomaan niin isolle yleisölle, että nokkosesta saa lankaa.

Messuihin oli vielä hetki, niin ehdin tehdä useita kuvia ja tekstejä #Knokkon eri some-kanaviin koskien #Kässämessutnetissä. Tästä asiasta ei olisi liikaa tiedotusta ja hehkua! Samalla tarmolla tulin tykänneeksi useista tekstiilialan yrityksistä ja tutustuin yrittäjiin logojen takana. Monenmoista etua ja iloa Knokkonille, vaikka messut olivat vielä pitkällä.

Kässämessut-netissä kankaat
Kässämessut-netissä langat

Kevät 2020 on ollut merkittävä askel uudenlaiselle tavalle kokoontua ja tehdä työtä. Covid-19 sulki useita ovia, myös oma kotini oven. Tylsää hetkeä en ole kokenut, sillä teknologia tarjoaa niin helpon tavan tehdä yhdessä ja olla yhteyksissä. Tästä mahdollisuudesta syntyi hieno virtuaalimessutapahtuma, jonne jokainen yritys, sekä kuluttaja pääsee ja mikä hienointa suomalaisuutta, kun joka messuilla vietetty hetki saadaan viettää vähintään metrin päässä toisesta ihmisestä. Iso kiitos #Kässämessutnetissä-tapahtuman ideoitsijayrittäjille Paapo, PaaPii Design, Nuppu, Roo, Vinkee, Verdana ja Pipoksi. 😊

 

Hauskaa messuissa on se, että kaupat tehdään kunkin yrityksen omia kanavia pitkin. Facebookissa ja Kässämessutnetissä.fi-sivulla pääsee kansioita pitkin katselemaan mitä messuilla on tarjolla ja klikkailla itsensä tekemään hyviä ostoksia aina kunkin firman omaan kauppaan. Samoin messuista tulee koko niiden ajan juttua eri yrityksistä ja kuka vielä tietää mitä kiinnostavaa juttua, live-lähetyksiä ja sellaista. Knokkon ainakin aikoo viettää messupäivät sohvalla ja laittaa tuotekuvauksia ja tunnelmakuvia näytille niin omissa kanavissa kuin Kässämessutnetissä-Facebook-ryhmässä. Knokkonin tuotteista ainakin nokkos/luomupuuvillavuodevaatteet ja kasvopyyhkeet kankaiden ja lankojen ohella saadaan tarjolle messukävijöille.

 

Knokkon toivottaa mukavaa messutunnelmaa ja ihania virtuaalikohtaamisia ja ennen kaikkea hyviä ostoksia pienyrittäjiä tukien!

 

Kässämessut netissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
Arkistot