Osta vastuullista

Knokkon perustettiin vastuullisena yrityksenä tuomaan markkinoille eettisesti tuotettuja, ekologisia tekstiilejä ja lankoja. Hankintaketju avattiin verkkosivuille, ettei asiakkaiden tarvitse sitä erikseen kysyä. Voivat kysyä vaikka, että pistääkö nokkoskuitu? Ei pistä ei.

 

 

Korkeatasoiset, nokkosta- ja kuituhamppua sisältävät kankaat ja valmistuotteet valmistuvat Suomessa, mahdollisimman lähellä. Knokkon käyttää niin sanottua ylijäämämateriaalia, jolla on parempi kaiku kuin miltä se ensikuulemalta tuntuu. Ylijäämämateriaalin käyttö arvostetaan erittäin korkealle vastuullisessa yritystoiminnassa. Nokkosta asettuu tähän kategoriaan, sillä sitä ei ole pystytty tai osattu hyödyntää muutamaan vuosisataan. Onneksi jälleen osataan ja nokkosessa on huikea potentiaali!

 

 

Knokkon pääsi näillä meriiteillä FINIXin listalle. Finix on projekti, jossa eri tahot kehittävät yhdessä Suomeen tekstiilituotannon ja –kulutuksen sellaista järjestelmää, joka edistää kestävää kehitystä niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti. Finixin #kestävävaate kampanja tuo esille Suomen vastuullisesti toimivat tekstiilialan yritykset. Todella upeaa työtä ja olen ylpeä siitä, että Knokkon on mukana tällä listalla: https://finix.aalto.fi/

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Arkistot