Joululankakalenteri

Joululankakalenteri 2020

Joululankakalenteri yhdistää käsityöt ja perinteisen joulukalenterin 24 luukkua. Ison joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu päivä kerrallaan suomalaisten värjärien minilankavyyhtejä sekä niin ikään kotimaisten suunnittelijoiden neule- ja virkkuuohjeita.

 
Suunnittelijoina ovat mm. Merja Ojanperä, Sari Åström / Arteeni sekä Anne Vierimaa / Anceliga Design eli loistavia ohjeita tiedossa! Knokkonilla on kalenterissa kaksi luukkua. Luukkujen sisällöillä sinulla on mahdollisuus valmistaa todella kauniit ja kiinnostavat tuotteet. Sen verran voin paljastaa, että luukuista paljastuu Knokkonin lankaa myös luonnonvärillä värjättynä. Knokkonin luukkujen paljastuttua aion kirjoittaa blogin tämän projektin etenemisestä. Esimerkiksi lankojen värjääminen oli merkillistä,  minulle ennestään tuntematonta puuhaa. Kiinnostavin hetki koettiin kun langat piti siirtää lämpimään väriliemeen..tarttuukko väri! Tarttuihan se.
 
Itse joulukalenterilaatikko on kaunis, lahjaksi sopiva ja kierrätettävistä materiaaleista valmistettu.
Mitat ovat 37 cm x 25 cm x 10 cm. Se pitää sisällään 22 minilankavyyhtiä, käsinvärjättyjä ja erikoislankoja, muutaman muun yllätyksen sekä useita käsityöohjeita. Teemana on suomalaisen joulun odotus siihen liittyvine väreineen.
 
Joululankakalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta

Joululankakalenterin yllätykset tuovat iloa joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti. Kalenterin avulla joulun rauhaan ja yllätyksellisyyteen pääsee kiinni jo heti joulukuun alussa.

Itse kalentereita on olemassa vain rajattu määrä, mutta joululankakalenterin matkaan pääsee mukaan myös sosiaalisessa mediassa. Laita meidät seurantaan #joululankalenteri niin Instagramissa kuin Facebookissa.  Julkaisemme jo nyt tietoa meistä projektissa mukana olevista yrittäjistä ja tämän projektin etenemisestä!
 
Julkaisemme yllätyksellistä sisältöä myös kotisivuillamme https://www.joululankakalenteri.fi luukkujen kanssa samassa tahdissa. Joinakin päivinä  digikalenterin luukku ja fyysisen kalenterin luukun sisältö täydentävät toisiaan.
 
Hanki joululankakalenteri jo nyt

Suo joulunodotuksen tunnelmaa itsellesi, tai anna se joulun ennakkolahjaksi ystävälle. Ennakkotilauksen toi tehdä täältä: https://www.knokkon.fi/tuote/joululankakalenteri/

 
Ennakkotilatut kalenterit toimitetaan syyskuusta lähtien tilausjärjestyksessä.
Yarn Advent Calendar Knokkon Textiles Company Oy
Joulukalanteri, käsityöt, neulonta, virkkaaminen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Arkistot