Eettiset ja ekologiset tuotteet Knokkonilta

Knokkon tarjoaa korkealaatuisia tekstiilejä, jotka on valmistettu ekologisesta nokkosesta, hampusta ja luomupuuvillasta. Kankaita on tarjolla ekologisia arvoja vaaliville yrityksille ja kuluttajille. Nokkonen ja hamppu kasvavat ilman kasvinsuojeluaineita tai torjunta-aineita, eli Knokkonin tuotteissa ei ole kemikaalijäämiä. Hamppu on miellyttävä materiaali ja pitää päälle puettuna olon miellyttävänä.


Nokkonen on erittäin hengittävä materiaali, joten Knokkonin tuotteiden ominaisuudet tulevat parhaiten esille, kun ne pääsevät lähelle ihoa. Knokkon tarjoaa erikoismateriaaleista valmistettuja kankaita yrityksille, jotka haluavat mahdollisimman ekologisen materiaalin omille tuotteilleen. Knokkonin tuotteet sopivat mainiosti myös jälleenmyyntiin. Knokkon tarjoaa valikoitujen valmiiden tuotteiden ohella kuluttajille myös kankaita heille, jotka haluavat ommella ekologisia tuotteita itse.


ekologiset tuotteet knokkonilta

MISSÄ NE ON TEHTY?

Nokkonen ja hamppu kasvavat Saksassa missä niiden kuidun irrotus, eli kuidutus tapahtuu. Luomupuuvilla viljellään Turkissa ja sitä toimitetaan Saksaan, missä kuidut sekoitetaan ja kehrätään langaksi. Langat tulevat Suomeen, missä ne kudotaan kankaiksi ja ommellaan valikoiduiksi tuotteiksi Knokkonille. Knokkonin omat tuotteet on suunniteltu Suomessa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Arkistot