Joululankakalenteri
Loading...

Joululankakalenteri

 141,10

(sis. ALV 24%)
Paino1.6 kg

Joululankakalenterissa on 24 luukkua, joista paljastuu joulun odotuksen aarteita käsitöistä innostuneille tekijöille. Luukuissa on neule- ja virkkuuohjeita sekä minilankavyyhtejä. Lisäksi saat avata digitaalisen luukun joka päivä nettisivuiltamme.

Varastossa

Loading...

Kuvaus

Hanki joululankakalenteri tuomaan joulunodotuksen tunnelmaa itsellesi tai ystävällesi ennakkoon!

Joululankakalenteri 2021 yhdistää käsityöt ja perinteisen joulukalenterin 24 luukkua. Ison joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu Misanjan käsinvärjättyä lankavyyhtejä sekä Knokkonin yksi väräjätty vyyhti. Tällä kertaa mukana minivyyhtien lisäksi myös 50 g:n vyyhtejä! Joululankakalentereita on tarjolla vain rajattu määrä.

Joululankakalenterin digikalenteri

Digikalenterin luukuista paljastuu langoille useita neule- ja virkkuuohjeita. Voit käyttää kaikki langat yhteen työhön tai tehdä ohjeilla langoista useita pienempiä töitä. Muu jääköön vielä joulun salaisuudeksi, mutta ihania lankoja ja loistavia ohjeita varmasti tiedossa!

 

Joululankakalenterissa on 24 luukkua, joista paljastuu joulun odotuksen aarteita käsitöistä innostuneille tekijöille. Luukuissa on neule- ja virkkuuohjeita sekä minilankavyyhtejä. Lisäksi saat avata digitaalisen luukun joka päivä nettisivuiltamme osoitteessa https://www.joululankakalenteri.fi/
Knokkonilta joululankakalenteriin on kätketty yksi lanka ja lankoihin sopiva, erittäin kiinnostava ohje, joka on suunniteltu yhdessä MiSanjan kanssa. Lanka tulee olemaan värjätty, mutta minkä väriseksi?
Joululankakalenterin laatikko on kaunis, lahjaksi sopiva ja kierrätettävistä materiaaleista valmistettu. Mitat ovat 37 cm x 25 cm x 10 cm.
Joululankakalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti. Sen avulla joulun rauhaan ja yllätyksellisyyteen pääsee kiinni heti joulukuun alussa. Saat päivittäin uuden kiinnostavan yllätyksen tutkittavaksi ja testattavaksi. Joka päivä kannattaa käydä myös Joululankakalenterin nettisivuilla, sillä siellä avautuu aina uusi digitaalinen luukku ja lisää joulun tunnelmaa henkivää asiaa!

Ota joululankakalenteri seurantaan somessa #joululankalenteri

Tervetuloa seuraamaan joululankakalenteria Instagramissa ja Facebookissa #joululankakalenteri jo nyt! Luvassa on tunnelmallisia kuvia ja kiinnostava tarinoita!
Itse kalentereita on olemassa vain rajattu määrä, mutta joululankakalenterin matkaan pääsee mukaan myös sosiaalisessa mediassa. Julkaisemme yllätyksellistä sisältöä myös kotisivuillamme http://www.joululankakalenteri.fi luukkujen kanssa samassa tahdissa.
Muistathan vinkata kalenteristamme myös ystävillesi!
Joululankakalenterin voi tilata ennakkoon vaikka heti! Ennakkotilatut kalenterit toimitetaan syyskuusta lähtien tilausjärjestyksessä.

Lisätiedot

Paino1.6 kg