Joululankakalenteri
Loading...

Joululankakalenteri

 141,10

(sis. ALV 24%)
Paino1.6 kg

Joululankakalenteri on suomalaisten käsityöyrittäjien yhteinen joulukalenteriprojekti, jossa luukkujen takaa paljastuu neule- ja virkkuuohjeita sekä minilankavyyhtejä ja muita yllätyksiä tuomaan iloa joulunalusaikaan.

Varasto loppu

Loading...

Kuvaus

Hanki joululankakalenteri tuomaan joulunodotuksen tunnelmaa itsellesi tai anna se joulun ennakkolahjaksi ystävälle!

Joululankakalenteri on suomalaisten käsityöyrittäjien yhteinen joulukalenteriprojekti, jossa luukkujen takaa paljastuu neule- ja virkkuuohjeita sekä minilankavyyhtejä ja muita yllätyksiä tuomaan iloa joulunalusaikaan.

 

Joululankakalenterissa on 24 luukkua, joista paljastuu joulun odotuksen aarteita käsitöistä innostuneille tekijöille. Luukuissa on neule- ja virkkuuohjeita sekä minilankavyyhtejä ja muita yllätyksiä, jotka kaikki tulevat kotimaisilta suunnittelijoilta ja värjäreiltä. Lisäksi saat avata digitaalisen luukun joka päivä nettisivuiltamme osoitteessa https://www.joululankakalenteri.fi/
Joululankakalenteri yhdistää käsityöt ja perinteisen joulukalenterin 24 luukkua. Ison joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu päivä kerrallaan suomalaisten värjärien minilankavyyhtejä sekä niin ikään kotimaisten suunnittelijoiden neule- ja virkkuuohjeita. Suunnittelijoina ovat mm. Merja Ojanperä, Sari Åström / Arteeni sekä Anne Vierimaa / Anceliga Design eli loistavia ohjeita tiedossa!
Knokkonilta joululankakalenteriin on kätketty kaksi lankaa ja lankoihin sopivat, erittäin kiinnostavat ohjeet, jotka on suunniteltu yhdessä MiSanjan kanssa. Pääset ensimmäistä kertaa tutustumaan Knokkonin lankaan luonnonväreillä värjättynä!
Joululankakalenterin laatikko on kaunis, lahjaksi sopiva ja kierrätettävistä materiaaleista valmistettu. Mitat ovat 37 cm x 25 cm x 10 cm. Se pitää sisällään 22 minilankavyyhtiä, käsinvärjättyjä ja erikoislankoja, muutaman muun yllätyksen sekä useita käsityöohjeita. Teemana on suomalaisen joulun odotus siihen liittyvine väreineen.
Joululankakalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti. Sen avulla joulun rauhaan ja yllätyksellisyyteen pääsee kiinni heti joulukuun alussa. Saat päivittäin uuden kiinnostavan käsityön tutkittavaksi ja testattavaksi. Joka päivä kannattaa käydä myös Joululankakalenterin nettisivuilla, sillä siellä avautuu aina uusi digitaalinen luukku ja lisää joulun tunnelmaa henkivää asiaa!

Ota joululankakalenteri seurantaan somessa #joululankalenteri

Itse kalentereita on olemassa vain rajattu määrä, mutta joululankakalenterin matkaan pääsee mukaan myös sosiaalisessa mediassa. Julkaisemme yllätyksellistä sisältöä myös kotisivuillamme http://www.joululankakalenteri.fi luukkujen kanssa samassa tahdissa.
Tervetuloa seuraamaan joululankakalenteria #joululankakalenteri jo heti! Jaamme lähes päivittäin tietoa meistä tämän projektin takana. Luvassa on tunnelmallisia kuvia ja kiinnostava tarinoita!
Muistathan vinkata kalenteristamme myös ystävillesi!
Joululankakalenterin voi tilata vaikka heti! Ennakkotilatut kalenterit toimitetaan syyskuusta lähtien tilausjärjestyksessä.

Lisätiedot

Paino1.6 kg